Teknoloji

Sackboy: A Big Adventure, DLSS 3 Performans Desteği Aldı!

Hızla benimsenen NVIDIA DLSS teknolojisi, bugün 280’den fazla oyun ve uygulamayı desteklemektedir. Sackboy: A Big Adventure, DLSS 2’den 7 kat daha hızlı benimsenen ve piyasaya sürülen 30 oyundaki performansı büyük ölçüde hızlandıran DLSS 3 performans odaklı oyunlar listesine bu hafta eklendi.

Sackboy: Büyük Bir Macera,DLSS 3 Performans Desteği

DLSS 2 eki ile Ekim 2022’de yayınlandı Sackboy: Büyük Bir Macera ayrıca ışın izlemeli yansımaları, ışın izlemeli gölgeleri ve ışın izlemeli ortam kapatma efektlerini içerir. 4K’da tüm seçenekleri maksimize ederek yaşanabilecek bu macera, sistemler için gerçek bir cesaret sınavı olarak adlandırılıyor.

Sackboy’a: Büyük Bir MaceraEn son güncelleme, NVIDIA DLSS 3, NVIDIA Reflex ve Shader Execution Reordering (SER) özelliğinin eklenmesiyle GeForce RTX 40 Serisi oyuncular için performans artışı sağlıyor.

Ray Tracing Teknolojisi 11 Nisan’da Night City’e Özgün Bir Boyut Getirecek!

Siberpunk 2077Ray Tracing: Overdrive Mode teknolojisinin bir önizlemesi 11 Nisan’da piyasaya sürülecek.

Siberpunk 2077 Işın İzleme: Overdrive Modu teknolojisinin bir önizlemesi, oyunun yol izleme olarak da bilinen tam ışın izleme desteğiyle görsel bir şölen olacak. Tam ışın izleme iyileştirmeleri, kusur düzeltmeleri ve performans optimizasyonları için CD PROJEKT RED ile birlikte çalışan NVIDIA, bu ön izleme ile tam ışın izlemenin geleceğine bir göz atacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu